Krispiga tunna knäckebröd


KRISPIGA TUNNA KNÄCKEBRÖD

 
3,5 dl havregryn
1,5 dl linfrön
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
0,5 dl pumpakärnor
1 tsk salt
6 dl vatten
2 msk olja (utan smak)
 
Blanda de torra ingredienserna med vattnet och oljan, täck över och låt stå över natten i kylen.
Bred ut smeten tunt på två bakplåtspappersklädda plåtar. Ställ ugnen på 200 grader och grädda i ca 20 min.
Ta ut och skär brödet i bitar. Ta bort bakplåtspappret och lägg tillbaka bitarna på plåten.
Sänk temperaturen till 150 grader och grädda i ytterligare 30 min. Vänd efter halva tiden.
Öppna då och då ugnsluckan för att släppa ut vattenångan.

Recept


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0