Fias ugnstekta senapstorsk


FIAS UGNSTEKTA SENAPSTORSK
                4 port. ugn: 225 grader i ca 25-30 min

½ purjolök
1-2 msk dijonsenap
2-3 dl grädde
ett paket torsk, 400 g
1 lime - rivet skal och saft
salt och citronpeppar

1.Sätt ugnen på 225 graders värme.
2.Skölj och strimla purjolöken. Tvätta och finriv skalet ur en lime.
3. Fördela purjo i en ugnssäker form. Lägg på torsken och krydda med salt & citronpeppar. Blanda grädden med senap & lime skal & -saften och ringla över den på fisken. In i ugnen i 25-30 min eller när fisken är genomstekt.

Serveras med potatis, gärna pressat och kokta ärtor

Recept: Mitt eget recept.

Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0