Skinkfyllda pastarullar
Gjode en ny rätt med egen fyllning som blev uppskattat av familjen.
SKINKFYLLDA PASTARULLAR 4 port. Ugn: 225° i ca 20-25 minuter
400 g. krossade tomater
1 rödlök
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
500 g strimlad rökt eller kokt skinka
4 dl Kelda Pastasås Tomat & créme fraiche
2-3 dl frysta majskorn
8 färska lasagneplattor
2 dl riven ost
Sätt ugnen på 225°. Skär skinkan i småbitar och skala & skär rödlöken i småbitar
och lägg dem i en kastrull med lite olivolja tillsammans med krossade tomater, pastasås,
majskorn och kryddor. Låt dem sjuda ihop en stund.
Lägg fyllningen på varje lasagneplatta. Rulla ihop plattorna från långsidan. Lägg dem i en smord
ugnssäker form och häll över såsen som är kvar. Strö över osten och gratinera i mitten av ugnen
i 20-25 minuter.
Smaklig måltid!