LCHF Kassleromelett med lök & tomat
LCHF KASSLEROMELETT MED LÖK & TOMAT 4 port. Ugn: 225 grader i ca. 25 min.
2 rödlökar
500 g pastramikryddad kassler
8 ägg
1 dl mjölk eller vispgrädde
2 dl riven ost
3 msk hackad persilja
salt och peppar
250 g körsbärstomater
4 morötter
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Skala och skär löken i klyftor och kasslern i tärningar. Lägg det i en ugnssäker form.
3. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, persilja, 1 tsk salt och 1/2 krm peppar. Häll blandningen i formen. Lägg i tomaterna. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills omeletten har stelnat.
4. Skala och riv morötterna.
5. Servera omeletten med morötter.
Recept
Kommentarer
Trackback