LCHF Hallonpaj med grädde



LCHF HALLONPAJ MED GRÄDDE
       4 port.     Ugn: 200°, tills kokosen blir gyllenbruna kanske max 15 minuter

Sätt ugnen på 200°.
Lägg 125 g. bär på en ugnssäker form och tina dem försiktigt.
Smält 30 gram smör i en kastrull och ta den ur spisen.
  Tvätta och riv skalet fint på en apelsin. Dela apelsinen och pressa dem. Blanda ner apelsinjuicen i smöret. Blanda i ett ägg och vispa ihop.
  Tillsätt 3 dl kokos och apelsinskal. Blanda till en grynig massa.
  Fördela blandningen över hallonen eller blåbären. Grädda pajen i mitten av ugnen tills kokosen är gyllenbrun.
Servera med en klick vispad grädde.

Smaklig måltid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0