LCHF fisksoppa


LCHF Fisksoppa 
   
Portioner: 4-6    Tid: 20 minuter

500 gram fiskfilé, typ lax och vit fisk.
200 gram räkor
1-2 burkar krossade tomater
1 röd paprika
1 gul paprika
Smör
1/2-1 gul lök
ca 3dl creme fraiche
0,5 gram saffran
Salt och peppar.
Chilikross

Fräs lök och paprika i en stor klick smör. Häll på krossade tomater och koka upp. Tillsätt creme fraiche. Låt puttra några minuter. Lägg i fisken och tillsätt kryddorna. Låt puttra tills fisken är klar. Tillsätt räkorna och låt dem bli varma, men ej koka.

Servera med en klick creme fraiche i soppan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0