Kassleromelett med lök & tomat
Idag åt vi en jättegod omelett som påminde lite om fläskugnspannkaka. Kommer att äta den flera gånger! Hittade den på ICAs hemsida. Snabbt och enkelt att göra!
KASSLEROMELETT MED LÖK & TOMAT 4 port. Ugn: 225 grader i ca. 25 min.
2 rödlökar
500 g pastramikryddad kassler
8 ägg
1 dl mjölk eller vispgrädde
2 dl riven ost
3 msk hackad persilja
salt och peppar
250 g körsbärstomater
4 morötter
KASSLEROMELETT MED LÖK & TOMAT 4 port. Ugn: 225 grader i ca. 25 min.
2 rödlökar
500 g pastramikryddad kassler
8 ägg
1 dl mjölk eller vispgrädde
2 dl riven ost
3 msk hackad persilja
salt och peppar
250 g körsbärstomater
4 morötter
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Skala och skär löken i klyftor och kasslern i tärningar. Lägg det i en ugnssäker form.
3. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, persilja, 1 tsk salt och 1/2 krm peppar. Häll blandningen i formen. Lägg i tomaterna. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills omeletten har stelnat.
4. Skala och riv morötterna.
5. Servera omeletten med morötter.
Recept
Kommentarer
Trackback