Busenkel hallonkaka

BUSENKEL HALLONKAKA               Ugn: 175 grader i ca 45 minuter

Sätt ugnen på 175 graders värme.
Smörj och bröa en bakform med måttet 24 cm i diameter.
Smält 75 g. smör i en kastrull, ställ åt sidan och låt det svalna. Blanda ner 2 dl strösocker, 2 dl vetemjöl, 1 tsk bakulver, 1 tsk vaniljsocker och 2 ägg.
Häll smeten i formen och bred ut dem. Strö över med 225 g. frysta hallon ovanpå.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter.
Låt svalna och sikta sedan med florsocker.

En riktig god och busenkel hallonkaka.

Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0