Busenkel hallonkaka
BUSENKEL HALLONKAKA Ugn: 175 grader i ca 45 minuter
Sätt ugnen på 175 graders värme.
Smörj och bröa en bakform med måttet 24 cm i diameter.
Smält 75 g. smör i en kastrull, ställ åt sidan och låt det svalna. Blanda ner 2 dl strösocker, 2 dl vetemjöl, 1 tsk bakulver, 1 tsk vaniljsocker och 2 ägg.
Häll smeten i formen och bred ut dem. Strö över med 225 g. frysta hallon ovanpå.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter.
Låt svalna och sikta sedan med florsocker.
En riktig god och busenkel hallonkaka.
Smaklig måltid!
Sätt ugnen på 175 graders värme.
Smörj och bröa en bakform med måttet 24 cm i diameter.
Smält 75 g. smör i en kastrull, ställ åt sidan och låt det svalna. Blanda ner 2 dl strösocker, 2 dl vetemjöl, 1 tsk bakulver, 1 tsk vaniljsocker och 2 ägg.
Häll smeten i formen och bred ut dem. Strö över med 225 g. frysta hallon ovanpå.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter.
Låt svalna och sikta sedan med florsocker.
En riktig god och busenkel hallonkaka.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Trackback